Kameraet i bilen filmer trailersjåførens heltemodige handling. Her redder han LIVET til barnet:

661

På en vei i Mississippi, USA, skjedde det en ulykke som nesten endte i tragedie. Det var takket være en snarrådig trailersjåfør at to liv ble reddet den dagen.

Trailersjåføren David Fredericksen var ute å kjørte en helt vanlig dag da ulykken plutselig inntraff foran ham. Siden arbeidsplassen hans er ute på veiene i USA, har han montert et kamera på dashbordet av sikkerhetsgrunner. Det er videoen fanget derfra vi kan se nedenfor.

Foran traileren ser David en bil som kolliderer inn i en trailer, og det oppstår øyeblikkelig en eksplosjon. David har et brannslukningsapparat i bilen, og han sier en stille bønn mens han løper mot den brennende personbilen: «Gud, ikke la meg finne skrikende mennesker brent halvt ihjel der inne.»

Han begynner å slukke flammene som kommer fra bilen, før har plutselig får øye på noe: Et lite hode stikker opp fra baksetet i bilen!

«Jeg så et lite hode i bakruta og tenkte øyeblikkelig: ‘Wow, de er i live!'» forteller David. I den brennende bilen er det en endre kvinne og hennes 2-årige barnebarn.

«Kvinnen lå i fremsetet og prøvde å sparke opp døren. Jeg prøvde å dra den opp selv, og jeg hørte metallet bøye seg. Jeg er en ganske stor kar, og du kan se på videoen hvor mye jeg sliter med å få opp døren,» forteller han videre om hendelsen.

Noen øyeblikk senere kommer det flere hjelpere til ulykkesstedet, og David klarte endelig å vrenge opp døren. Han stikker hodet inn og den lille jenta i baksetet griper ham øyeblikkelig rundt nakken. De andre hjelperne redder ut den eldre kvinnen fra vraket.

«Det er helt uvirkelig at vi alle klarte oss. Jeg skulle aldri ha trodd at noen kunne ha overlevd den kollisjonen,» sier han og takker høyere makter for at det kun var snakk om et brukket ben hos den eldre kvinnen. Barnet i baksetet kom uskadd fra hendelsen, og trailersjåføren som kvinnen traff kom seg ut uten større skader.

«Jeg har aldri møtt dem før, men jeg er glad for at jeg kunne hjelpe den dagen,» avslutter han.

SE den utrolige redningsaksjonen nedenfor, og DEL den med vennene dine på Facebook for å hylle Davids heroiske innsats – slike mennesker trenger vi flere av!