Kassereren ser ansiktet på den snikende kunden: Sekunder senere brister hun ut i TÅRER

1336

Kassereren Tina skulle får sitt livs overraskelse i butikken da en kunde ba henne om hjelp. Så snart hun så ansiktet til kunden klarte hun ikke å holde tårene tilbake!

Tina Stoilova er mamma til fire barn, og gjør alt i sin makt for å sørge for at barna hennes har det bra og kan leve et godt liv. Derfor jobber hun natt og dag for å sørge for at barna har tak over hodet og mat på bordet.

Tina jobber i en matbutikk i Sydney, Australia, men siden barna hennes er studenter, har de alle forlatt byen, og eldstejenta har til og med forlatt kontinentet.

Avstanden er noe som tynger hardt på mammaen, men hun er stolt over å ha gitt barna sine en så trygg oppvekst at de føler seg selvsikre nok til å starte sine egne liv langt borte for å følge drømmene sine.

Men når det nærmer seg morsdag er det ekstra hardt å sitte igjen alene…

Det er her radiostasjonen kommer inn for å hjelpe!

Eldstedatteren Donna hadde ringt inn for å fortelle om den fantastiske mammaen sin, og deres historie. Hun fortalte at de ikke hadde sett hverandre på et helt år, ettersom det ble for dyrt å fly frem og tilbake til Australia.

Jackie på radiostasjonen ble rørt til tårer av det hjertevarmende forholdet deres, og ønsket å hjelpe Donna med å få til en skikkelig mor-datter gjenforening!

 

Radiostasjonen kjøpte øyeblikkelig flybilletter til Donna, slik at hun kunne fly hjem til Sydney i all hemmelighet for å treffe mamma på morsdagen.

Tina var på plass på jobb, og mens Donna lusket rundt ute i butikken, ble Tina sendt ut for å «hjelpe en kunde».

Det tok et sekund eller to før mammaen skjønte at det var Donna som var «kunden» som sto foran henne, men reaksjonen når hun kjenner igjen datterens ansikt er så hjertevarmende og rørende at jeg nesten begynner å gråte.

Tenk at de ikke har sett hverandre på et år! SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!