Med denne HJERTESKJÆRENDE videoen leter jenta etter hunden sin. Gjenforenelsen deres er nydelig!

541

Familien Wallace fra Glenwood, Ohio (USA), er ikke hel uten deres firbeinte familiemedlem, Buddy. Men en dag når barna hadde lekt ute hadde de glemt å lukke porten skikkelig, og Buddy hadde løpt ut uten halsbånd.

Barna i familien er helt utrøstelige når de skjønner at Buddy har stukket av, og sammen leter de gjennom hele nabolaget. Til slutt tyr moren Laura til sosiale medier, der hun skriver at kjæledyret deres har stukket av og spør om noen har sett ham.

Men selv om morens Facebook venner ser og deler beskjeden hennes, og familien leter på alle steder han kunne ha kommet seg til, er Buddy fremdeles ikke til å finne.

Madison, familiens eldste datter, er helt ifra seg av sorg og savner bestevennen sin. Og i en hjerteskjærende Facebook video spør den gråtende jenta bare om dette: «Hvis du har sett Buddy, vær så snill å ta ham med hjem til oss!»

Ingen klarte å ignorere den knuste lille jenta, og videoen ble delt over 250 000 ganger på Facebook. Også lokale nyheter plukket opp saken, og snart lette hele byen etter den høyt elskede hunden. Og endelig kommer gladnyheten:

Buddy har blitt funnet!

En kvinne hadde sett ham, og tatt ham med inn til seg den kvelden han rømte. Når hun fikk vite om historien hans på sosiale medier kontaktet hun øyeblikkelig Laura Wallace. Hunden kommer seg endelig hjem igjen, der barna venter i spenning.

«Vi vil gjerne takke alle dere der ute for all kjærlighet og støtte dere har sendt oss,» sier mamma Laura. «Vi fikk endelig Buddy tilbake, og barna våre kunne ikke vært lykkeligere!»

Og det vises på reaksjonene deres når han kommer inn dørene igjen. Spesielt vesle Madison er så lykkelig at hun vet knapt hva hun skal gjøre eller hvor hun skal gjøre av seg!

SE reaksjonen hennes i videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!