16. juli 2024

Tobarnsmoren smiler lykkelig inn i kameraet. Men under bordet skjules konsekvensene av TRAGEDIEN

2. mars 2012 er en dato denne familien aldri vil kunne glemme. Stephanie Decker, en 42 år gammel mamma fra Indiana, USA, blir minnet om den skjebnesvangre dagen hver dag.

Hun hadde akkurat kommet hjem med hennes to barn, Dominic og Reese, når det plutselig stormet opp. Først tenkte hun bare «Flaks at vi kom oss inn i huset før det startet!» Men så ble stormen bare verre. Til slutt måtte hun og barna gjemme seg i kjelleren.

Hun husker hendelsen som en skrekkfilm: «Jeg kunne se trampolinen vår fly rundt i hagen. Hele huset ristet, og jeg var redd for at vinduene skulle fly rundt ørene våre.»

Morsinstinktene hennes slår til, og hun pakker barna sine inn i et pledd og legger seg over dem for å beskytte dem. Så blir huset revet opp fra grunnmuren.

Dette er ingen vanlig storm. Tornadoen raserer alt i sin vei med sine 280 km/t, og idet Stephanie ser opp, ser hun en seks meter lang stålbjelke falle ned mot dem. Hun nøler ikke et sekund.

Med en utrolig hastighet får hun dyttet barna unna, men får selv stålbjelken over beina, og de knuses under vekten. Men det verste er enda ikke over.

Enda en tornado er på vei mot dem, og den forvandler alt småplukket som har blitt revet av huset til dødelige kuler som flyr mot dem.

Adrenalinet flyr gjennom alvorlig skadde kropp, og nok en gang får morsinstinktene hennes henne til å trekke barna under seg igjen. Restene som flyr med dødelig fart mot henne punkterer lungen hennes og knekker åtte ribbein. Men barna er trygge under mammaen sin.

Når stormen gir seg løper barna etter hjelp. Stephanie er hardt skadet.

Heldigvis overlever hun, men det tar lang tid før hun blir bra. Beina måtte amputeres, og hun har fått noen svært moderne proteser.

Ett år etter hendelsen starter hun opp Stephanie Decker Foundation, som jobber for å støtte barn som har blitt skadet, og familiene deres med å betale for de medisinske kostnadene deres. Hun reiser nå rundt hele landet for å snakke om dette og gi folk håp, og hun sier at hun ville ha gjort det samme igjen.

Denne kvinnen må vel være selve definisjonen på en supermamma. Handlingene hennes den dagen reddet livet til barna hennes, og de kommer til å vokse opp med den viten om at moren deres er sterkere enn ikke bare én tornado, men to!

Ingenting kunne få denne mammaen til å slippe taket i barna sine, og hun er virkelig en ekte helt! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!