22. juni 2024

Politiet kikker inn i en mistenkelig bil: Oppdager en liten gutt og innser at han må hjelpe!

Livet er ikke alltid like lett, og hvem som helst kan havne i ulykke og med store problemer. Derfor er det godt at det finnes gode mennesker som har lovet å hjelpe og beskytte de som trenger det!

Da Robert Wood og familien hans havnet i økonomiske problemer, bestemte de seg for å flytte tilbake til Roberts hjemby. Men turen der var lang, og de hadde ikke noe sted å sove, og de ville spare penger på å ikke leie et rom for natten – de bestemte seg for at de kunne sove i bilen i noen dager, frem til de fikk ordnet seg husly.

Den første kvelden la de to unge sønnene deres seg i mammas og pappas fang for å sove, og den gravide mammaen sovnet raskt. Robert lå våken litt lenger med bekymringer for fremtiden, men han duppet til slutt av han også.

Så våknet han plutselig av at noen banket på vinduet hans.

 

Rovert gned seg i øynene, og ble øyeblikkelig livredd. Det sto en politimann utenfor, og han visste han sto ulovlig på parkeringsplassen. Han forventet å få en salig skjennepreken og kanskje bli tatt med inn på politistasjonen.

Men det som skjedde overrasket hele familien.

Politimannen, David Natt, sørget øyeblikkelig for å roe ned den redde pappaen, og sa at han ikke skulle bekymre seg. Han startet en vennlig samtale, og hørte forståelsesfullt på familiens vanskelige historie. Så, uten å nøle, gikk han å ordnet et hotellrom for hele familien.

Robert prøvde å takke nei, men David forklarte pappaen rolig at det ikke var noen fare, og at han bare ønsket å få stille opp for familien som hadde havnet i denne usikre og vanskelige situasjonen.

Den godhjertede politimannen ønsket ikke noe oppstyr over hendelsen, men familien ble så glade og takknemlige at de ønsket å dele historien – slik at andre skulle se hvor fantastisk hjelpsomme politifolk kan være!

 

Vi synes at det David gjorde for familien i nød fortjener all hyllest og respekt, og vi håper at familien kommer seg på beina etter all den gode hjelpen og støtten de har fått!

SE hele historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også vil hylle politimannens gode gjerning!