Datteren selger alt hun eier for å betale for mammaens kreftbehandling

197

27 år gamle Lori Harris fra England prøver å sette himmel og jord i bevegelse for å redde mammaens liv. Og hun har brukt hver eneste krone hun har.

I 2015 ble nemlig mammaen hennes, 46 år gamle Lisa Harris, rammet av kreft i eggstokkene. Hun ble fortalt av legene i England at dette var uhelbredelig, og at hun ville dø innen to år. Så, i januar i år sa legene at hun neppe ville leve mer enn 8 uker.

Bare en ny behandlingsmetode, immunterapi, kan redde Lisas liv, men dette blir ikke tilbudt i Storbritannia. Derfor må Lisa fly til Stuttgart, Tyskland hver tredje uke.

«All tiden og energien min gikk med på å samle inn penger til behandlingen. Jeg må gjøre det, det er mammaen min,» sier Lori. Og behandlinger er ikke billig: Hver behandling koster rundt 22 000 euro (over 200 000 kr!) og dette må gjentas hver tredje uke. I tillegg kommer reise og overnatting. Nå er selv bilen og huset solgt.

Lisa fikk Lori som 18-åring, så Lori var vandt til å ha en ung og sprek mor. «Mamma har alltid vært min beste venn. Hun er forbildet mitt på alle måter.»

«Hun er fremdeles så ung. Jeg er enebarn, og jeg vil gjerne gifte meg og gi henne barnebarn. Hun ville gå glipp av så mye hvis hun forlot oss så tidlig.»

Og så kommer de gode nyhetene: Behandlinger ser ut til å virke! «Mamma har hatt noen utrolige resultater og vi har fått beskjed av legene at vi er nær et gjennombrudd. Vi kan knuse kreften hvis vi bare har pengene.»

For Lori var dette fantastiske nyheter, men samtidig så vondt å høre: «Når jeg fikk beskjeden knuste hjertet mitt. Bare tanken på at penger er det eneste som står i veien for at jeg og mamma får en fremtid sammen er hjerteskjærende. Behandlingen virker så bra på henne.»

«Nå har jeg selv rundt 55 000 euro (over 500 000 kroner) i gjeld, og har ingenting mer å selge. Men jeg kan ikke gi opp. Mamma betyr mer for meg enn alt annet i verden.»

Beløpet vil bli på totalt rundt 1,3 millioner kroner etter behandlingene, og Lori må i tillegg betale tilbake studielånet etter fullførte studier.

Men så kom redningen. Lori satte igang en donasjons-kampanje og klarte å samle inn nesten 800 000 kr! Nå kunne mammaen fortsette med behandlingene og de opplever gode resultater.

I senere tid har flere og flere personer og firmaer sendt dem donasjoner, og det ser ut som om mammaen til Lori vil få all den hjelpen hun trenger for å overvinne kreften.

Kampen er ikke over for dem enda, men med litt mer hjelp og flaks vil mor og datter en dag kunne gå tilbake til en normal (og frisk!) hverdag – kanskje sammen med noen nydelige barnebarn.

Hvis du også ønsker å hjelpe dem kan du gi en donasjon HER. DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook så kanskje flere kan bidra!