Bussjåføren fant to forvirrede barn på fortauet – da reagerer hun raskt!

3096

Busssjåfører blir eksperter på å forstå de normale trafikkmønstrene og miljøene i gatene i rutene deres. Selv om bussjåfører ikke får så mye berømmelse for denne kunnskapen, blir de ofte helter for observasjonene sine i lokalsamfunnene.

Det var en vanlig dag på jobb for Jeannie Mitchell da hun plutselig så to barn som gikk langs veien. De to barna fanget oppmerksomheten hennes på grunn av en hjerteskjærende opplevelse hun hadde for nesten 15 år siden.

For 15 år siden skulle slektningene hennes passe den 5 år gamle sønnen hennes, da han plutselig forsvant og var borte i 12 timer før en fremmed fant ham og ringte politiet. «Hvert minutt føltes som en evighet», forteller Jeannie. Og nå, 15 år senere, kom to små barn til sikkerhet på grunn av henne.

Hun spurte hvor de forvirrede barna var på vei, og om de var sammen med noen. De stoppet og hørte på bussjåføren, men det var ikke før bussjåføren gikk ut for å prate med dem at det eldste barnet forklarte situasjonen.

De sa at de hadde gått fra barnevakten sin, og var på vei til en slektning som bodde i nærheten, men rotet seg bort på veien. Mitchell tok dem med inn i bussen og ringte politiet som kunne gjenforene dem med foreldrene.

Inne i bussen var det et overvåkningskamera som fanget hele øyeblikket. Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!