16. juli 2024

Bussjåføren gir barna et brev de må gi til foreldrene. Når de leser det strømmer TÅRENE på

Når barna kommer hjem med et brev fra skolen forbereder foreldrene seg på det verste: «Hva har de gjort nå..?»

Pappa Jorge og mamma Leonor åpnet brevet med stor bekymring, men må snart holde tilbake tårene. Brevet var fra bussjåføren til barna, og etter bare noen linjer skjønner de at barna ikke har drevet med noe ugagn – snarere tvert imot!

«Kjære Jorge, kjære Leonor, 

Jeg føler meg forpliktet til å fortelle dere hvor fantastiske barna deres er – inni som utenpå! De kan kun ha fått dette hjemmefra, fra deres tålmodighet og omsorg, og fra det forbildet dere er for dem. 

Det er et barn på skolebussen min som heter Jackson. Deres to barn er alltid svært snille og vennlige mot ham. Hver dag spør barna deres om de kan sette seg sammen med ham. 

På noen dager er Jackson litt deprimert når han går på bussen, men så snart han ser Annaelise og Jorge smiler han. Jackson har problemer med å gå, og trenger litt tid på å komme seg til setet sitt. 

I dag snudde Annaelise seg rundt, så på ham og sa: «Kom igjen Jackson, du klarer det!» og når vi kom frem til skolen tok Jorge ansvaret med å bære ut sekken hans!

Jeg vet dere vet hvor fantastiske barna deres er, men jeg ville at dere skulle vite at det virkelig synes!

Cindy Clausen

Bus #50″

Foreldrene ble helt utrolig stolte når de leste dette, og skjønte at de må ha gjort noe riktig med barna sine. Annaelise og Jorge kommer til å vokse opp som gode, omtenksomme mennesker – og det er vel egentlig alt foreldre kan ønske seg!

DEL denne hjertevarmende historien hvis du også ble imponert av medmenneskeligheten til disse barna!