3-åringen mobbes og kalles «stygg» pga. sitt røde hår. Reaksjonen hans KNUSER hjertet mitt

2978

Det finnes ingen foreldre som klarer å sitte stille å se på at barnet ens er trist og lei seg. Forestill deg så hvordan det føles som forelder å bli spurt «Hva er det som er galt med meg?» av sitt barn.

Det var dette som skjedde med mamma Lauren Russell. Hennes 3 år gamle sønn hadde blitt mobbet og kalt «stygg» på bussen.

Hvorfor? Han har rødt hår.

Den hjerteskjærende hendelsen fikk mammaen til å skrive et innlegg på Facebook som hun ber alle om å lese og dele for å få slutt på denne knusende mobbingen.

«I dag brakk hjertet mitt i to. Mens vi var på bussen ble jeg vitne til en ondskapsfull oppførsel mot min 3 år gamle sønn fra en svært trangsynt gutt som ikke kunne være eldre enn 13. 

Dessverre er ikke dette første gangen, og jeg vet det ikke vil bli den siste. Han har blitt angrepet av folk i alle aldre. Og hvorfor? Fordi han har rødt hår. 

Den nydelige gutten min ble fortalt at barnevernet burde ta ham fordi hårfargen hans er motbydelig. Gutten snudde seg så til kompisen sin, og sa at hvis han noen gang fikk et barn med rødt hår så ville han drepe det. Min lille gutt er bare 3 år, og ble veldig forvirret. Jeg følte meg elendig fordi jeg også har rødt hår, og vet altfor godt hvordan det er å vokse opp og bli plukket ut og angrepet av slike mobbere.

Han har enda ikke sluttet å spørre meg hvorfor folk ikke liker håret hans. Han spurte meg om ikke jeg kunne farge det for ham slik at andre ville like det. Han spurte meg om han kunne bli som broren sin som ikke har rødt hår. Jeg kjenner at hjertet mitt brister hver gang han spør meg. 

Min lille gutt ser så lei seg ut, og jeg vil bare at han skal føle seg bedre. Grunnen til at jeg går ut offentlig med dette er fordi jeg vet at disse grusomme mobberne er i mindretall. Jeg vil vise gutten min at det finnes mer godt i verden enn ondt. Det er snille og omtenksomme folk der ute som ikke dømmer ham og ikke vil angripe ham. 

Jeg ber dere alle om å vær så snill å dele dette og vise gutten min hvor nydelig han er. Jeg vil vise ham det gode i verden ved hjelp av Facebook. 

Det er ikke greit å mobbe noen på grunn av hårfargen deres, ikke nå. Ikke noen gang.

Tusen takk xxx»

Alle barn er nydelige, og fortjener aldri å tro noe annet! DEL gjerne artikkelen for å hjelpe mammaen vise sønnen sin at det finnes gode mennesker her i verden!