16. juli 2024

13-årige Victoria drakk for mye energidrikke. Når mammaen kom hjem ble hun møtt av SKREKKSYNET

Det finnes nå drøssevis av artikler og nyhetssaker som advarer om å drikke for mye av energidrikker, og da spesielt om farene for unge. Denne gangen gikk det nesten et ungt liv tapt i Sverige.

Svenske Victoria på 13 år var ikke langt ifra døden da mamma Petra kom hjem og oppdaget henne. Bildet nedenfor er tatt på hjerteintensivavdelingen på sykehuset, og mammaen skriver:

«Energidrikkens effekt. Dette er Victoria. Hun er 13 år. Hun ligger på HIA hjerteintensiven med overvåkning av hjertet etter å ha kjøpt og drukket altfor mye Redbull og Power King i går. 

Vær så snill! Snakk med barna deres og andre dere kjenner og forklar faren. På en liten boks på 25 cl står det at maks-inntaket for en VOKSEN er en eneste boks. 

Dette er ikke noe for barn!

Del gjerne <3 «

Petra har i ettertid oppdatert innlegget, der hun skriver at datteren har blitt utskrevet og har fått dratt hjem. Dette er jo fantastiske nyheter, men det var alt for nære på… DEL denne historien videre for å hjelpe Petra å advare andre! Sammen kan vi redde unge menneskers liv – bare ved å spre livsnødvendig kunnskap!