Den modige 12-åringen holder en tale om at hun er lesbisk. Da skrur mannen av mikrofonen hennes

451

12 år gamle Savannah hadde brukt svært lang tid på å forberede talen hun skulle holde i mormonkirken sin i Salt Lake City, i Utah, USA. Der skulle hun fortelle alle at hun var lesbisk.

«Hun hadde ventet lenge på å få holde talen sin,» forteller mammaen hennes. «Hun spurte oss om lov allerede i januar, men vi gav henne ikke lov før i mai.»

Grunnen til at hun brukte så lang tid på den var fordi hun ville at den skulle bli så bra som mulig, og beskrive akkurat hva hun følte. Og talen er nydelig:

«Jeg tror at Gud har skapt meg akkurat som jeg er, alle deler av meg. Han gjorde ikke feil når han gav meg fregner eller gjorde meg skeiv.»

Den unge jenta snakker reflektert og religion, aksept og kjærlighet:

«Gud elsker meg som jeg er, for han elsker alle sine skapninger. Jeg tror ikke noen del av meg er et feilgrep.»

Men mens Savannah holdt den vakre talen sin, begynte folk i kirken å hviske, og plutselig skrudde en mann fra menigheten av mikrofonen hennes.

Hun blir forvirret og dunker forsiktig på mikrofonen, og trodde kanskje at det hadde skjedd en feil. Så hører hun det:

«Kan du sette deg?»

«Hva?» spør hun forvirret mannen bak henne.

«Kan du sette deg?»

Da går det opp for henne. De vil ikke høre mer, de vil at hun skal være stille. De mener ikke det samme som henne. De tror ikke at Gud har skapt henne slik hun er, men at hun er en «feil» eller en «synd».

Forvirret, nedslått, flau og sviktet går hun til plassen sin med mammaen og setter seg. En annen mann går opp foran dem og begynner sin tale som om ingenting hadde skjedd.

«Hun kom gråtende bort til meg og vi forlot kirken. Jeg tok ansiktet hennes i hendene mine og sa igjen og igjen, at hun er perfekt og at det ikke er noe feil med henne. jeg sa at hun var modig og vakker,» forteller mammaen.

Savannah selv sier at hun skammet seg over å bli bedt om å ti stille og gå å sette seg.

«Jeg ble lei meg for at jeg ikke fikk avslutte talen min, men jeg er glad for at jeg endelig fikk komme ut og fortelle alle at jeg er homoseksuell, og at det ikke er noe i veien med det.»

Denne modige jenta fortjener all støtte og kjærlighet fra oss, siden hun ikke fikk det fra kirken sin. DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener at Savannah og alle barn som henne er perfekte!