Datteren ble nesten kidnappet på rasteplassen: Nå advarer mammaen ALLE

1195

Vi har alle opplevd det: Du har kjørt i flere timer, og nå må både du og barna ut for å gå på do og strekke litt på beina. Du ser endelig en rasteplass, svinger inn, og går ut av bilen. Du trekker pusten dypt og kjenner at du slapper av. Dessverre er det akkurat i dette øyeblikket du er et lett offer for noe kriminelt.

Denne historien ble delt av Abby Sue på Facebook, hvor hun forteller om det grufulle øyeblikket hvor hennes lille datter nesten ble kidnappet på deres korte pause på en rasteplass:

«Vi kjørte hjem fra Cincinatti og stanset ved en rasteplass for å ta en rask do-pause. Da jeg og datteren min gikk mot toalettet (jeg tok ikke vesken og telefonen min med meg) kom det plutselig en kvinne, som så ut som om hun hadde tatt dop, og prøvde å snakke med datteren min. Jeg holdt hånden hennes hele tiden og gikk raskt bortover. Mens kvinnen fortsatte å prøve å prate med oss, tente hun en sigarett som hun øyeblikkelig slukket da vi gikk inn på toalettet. 

 

Vi gikk inn i den innerste båsen på handikap-toalettet og gikk inn sammen. Jeg hørte kvinnen komme inn og hun snakket med en annen kvinne om oss, og jeg hørte henne si ‘den lille jenta’. 

Jeg sa til datteren min at vi ikke skulle vaske hendene, og at jeg skulle bære henne ut. Da vi gikk forbi de to kvinnene kunne jeg se at hun jeg så tidligere hadde skiftet klær, og begynte å gå etter oss og forlot vesken sin på gulvet. Den andre kvinnen var minst 185 cm høy. 

Jeg sprintet til bilen, kastet datteren min inn, og låste døren. Så snart vi var trygt inni bilen la jeg merke til 3 menn som sto foran en gullfarget flerbruksbil med alle dørene på vidt gap…

Jeg ringte 112 for å rapportere det, og har en grusom følelse om at hvis jeg ikke hadde fulgt godt nok med, så ville datteren min ha blitt tatt fra meg. 

Det er en skremmende verden vi lever i, og jeg ønsket å dele dette for å minne alle på å være oppmerksomme på omgivelsene deres. Hold fast i barna deres og ikke glo på mobilen slik at dere blir distraherte!!!» 

 

Rasteplassen hun var på var i området rundt Batesville, og flere av menneskene som har kommentert på innlegget sier at de selv bor nær der, og at det er et kjent område for menneskehandel.

Så grusomt! Vi håper at flest mulig vil lese dette innlegget slik at flere kan være på vakt i sommer! DEL artikkelen derfor gjerne!