Den lille spurven har frosset fast til røret: Men SE hva som skjer når redningsmannen kommer!

1074

«Omsorg for dyr er nært knyttet til godhet av karakter, og det kan med sikkerhet sies at han som er ond mot dyr ikke kan være en god mann.» – Arthur Schopenhauer, filosof.

Sitatet over er noe jeg absolutt kan si meg enig i, og mannen i denne filmen er isåfall en svært god mann!

Amerikanske Nelson Miller fra Idaho skulle bare ut å mate hestene på morgenen første nyttårsdag da han oppdaget den lille spurven som satt på røret nær vanntanken. Når han kom nærmere så han at det lille dyret desperat prøvde å fly sin vei, men at begge føttene satt bom fast.

Spurven hadde kommet ned for å få seg noe å drikke, men hadde i prosessen fått begge beina våte – og like etter frosset fast til røret!

Da var det bare én ting å gjøre for denne snille dyrevennen: Nelson strakte ut hånden for å sikre at spurven ikke skadet seg selv, og prøvde å varme føttene og røret med hånden. Deretter begynte han å puste og blåse varm luft dit, slik at fuglen skulle komme seg fri raskest mulig.

Youtube

 

Så, etter litt mer pusting og forsiktig lirking, kunne fuglen endelig fly sin vei!

Videoen har i skrivende stund blitt sett over 3 millioner ganger, og kommentarfeltet oversvømmes av ros og glede:

«Den sang en takkesang til ham når den fløy sin vei.. så nydelig!»

«Jeg vet ikke hvorfor, men denne videoen fikk meg til å gråte.»

«Dette er meningen med mennesker!»

SE den hjertevarmende videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at Nelson gjorde helt riktig!