Hunden får treffe den nyfødte babyen for første gang. Reaksjonen? Hjertet mitt SMELTER

970

Hunder må være de vakreste, godeste, snilleste skapningene i verden, og det er spesielt tydelig når vi ser dem sammen med små barn! Da denne golden retrieveren fikk møte sin nye lille bestevenn var det i alle fall kjærlighet ved første blikk!

Denne videoen får virkelig hjertet mitt til å smelte. Pappaen kommer inn døra med deres nyfødte sønn, og mammaen sitter i sofaen og filmer. Så snart hunden skjønner hvem det er som har blitt med matmor og matfar hjem fra sykehuset, er det akkurat som om vi kan se det i ansiktet hans. Han har fått en liten bestevenn å passe på!

Etter noen forsiktige slikk og litt lukting, er det som om den snille hunden bare vil stirre på den sovende babyen… han får ikke nok!

SE det nydelige møtet i videoen nedenfor, og DEL hvis du også smeltet av å se det!