Neshornmammaen blir bedøvet av veterinæren: Da gjør ungen det UTROLIGE!

303

Man trenger ikke å være stor og sterk for å beskytte andre – man må bare ha nok mot! Det er noe denne lille neshornungen har massevis av, og da mammaen hans ble bedøvet av veterinæren gikk den øyeblikkelig inn og gjorde det fantastiske.

Båndet mellom mor og barn er kanskje det sterkeste i hele verden, og det gjelder absolutt ikke bare mennesker. Denne videoen vil vise at dyr er minst like tett knyttet til mammaene sine som det vi er, og hjertet ditt vil smelte når du ser det!

Hendelsen i videoen finner sted i KwaZulu-Natal-provinsen i Sør-Afrika, og viser at veterinærene har bedøvet en neshornmamma for å hjelpe henne med en infisert tå.

Hun måtte selvfølgelig bli bedøvet for at det skulle være trygt for veterinærene å jobbe, og hun er ikke i noen fare – men det var ikke slik babyen hennes tolket situasjonen.

Det lille neshornet så at menneskene nærmet seg den bevisstløse mammaen sin, og løp øyeblikkelig til hennes forsvar. Hver gang de nærmer seg henne suser den frem for å angripe dem, og prøver alt den kan å beskytte mammaen sin.

Selv om det bare er en svært liten neshornunge, så veier den hele 36 kg og er laget av solide muskler med mye kraft bak! Veterinærene må passe godt på å holde ungen litt på avstand, slik at de ikke får seg en trøkk!

Til slutt fikk de heldigvis fikset mammaens tå, og hun våknet opp igjen uten problemer, og mor og barn kunne tusle videre.

For en hjertevarmende reaksjon! Barn og unge er så endeløst sterke og modige, og denne lille krabaten er et perfekt eksempel på akkurat dette!

SE den søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!