Oppdretterne forlot den lille pomeranian-valpen fordi han var «for stor». Nå kan de bare ANGRE!

3291

Hunder er kanskje menneskets beste venn, men mennesker kan ikke alltid sies å være deres… Uansett om det er dyreplageri, hundekamper eller vanskjøtsel så finnes det altfor mange folk der ute som ikke burde ha hund i det hele tatt.

Oppdretterne til denne søte pomeranianen hadde håpet å tjene gode penger på å selge ham, men da de skjønte at han var unormalt stor for rasen, forlot de ham til sin egen skjebne. Heldigvis endte han opp med å bli funnet, og da kunstneren Kathy Grayson så et bilde av ham på nettet visste hun at hun måtte redde ham.

 

Hun reiste øyeblikkelig for å hente ham, og når de møttes var det kjærlighet ved første blikk – det var som om de var ment for hverandre!

Den lille valpen fikk navnet Bertram, forkortet til Bertie, og jobber nå sammen med matmor på kunstgalleriet hennes i New York. Bare for moro laget hun en egen Instagram-konto til ham, og i dag har han over 200 000 følgere!

Men matmor er ikke overrasket over hvor populær lille Bertie er: «Bert er en fantastisk liten fyr og gjør folk glade. Internett og sosiale medier er som skapt for søte dyr, og folk trenger en motvekt til all grusomheten som finnes i dagens samfunn.»

Nå kan de griske oppdretterne bare angre..! Bertie lever nå heldigvis et fantastisk liv sammen med matmor, og disse søte bildene vil garantert få deg til å smelte!

 

Lille Bertie ble forlatt bare 5 måneder gammel

 

Grunnen var at han var «for stor til å selges»

 

Heldigvis ble han oppdaget på en adopsjons-nettside av artisten Kathy Grayson

 

og hun tok ham med seg til New York! 

 

«Bert er veldig rolig og avslappet, nysgjerrig og tullete,» sier Kathy. 

 

Han elsker å bli med matmor på jobb, og mange kommer innom galleriet hennes for å hilse på ham!

 

«Jeg gav ham hans egen Instagram siden han tok helt over min egen kunstgalleri-side! Jeg må legge ut bilder av malerier, men folk ville bare se Bert!» sier Kathy.

 

Han ser nesten ut som en liten bjørnunge!

 

Han fikk en tøff start på livet, men i dag får han all den kjærligheten og omsorgen han fortjener. 

 

Det er godt å se at det finnes ekte dyrevenner der ute som ønsker å gjøre livet bedre for hunder som lille Bertie! Hvem bryr seg vel om at han er «for stor» for rasen sin?? DEL hvis du er enig!