Kvinnen filmer det eksakte øyeblikket når en fremmed mann prøver å dope henne!

443

Å gå ut på fest eller dra på en festival med vennene dine er noe som skal være morsomt og spennende – ikke et mareritt der fremmede menn prøver å dope deg ved å hive piller i drinken din. Men det var dessverre nettopp det som skjedde da denne jenta var ute med venninnen sin nylig.

At noen menn gjør dette mot kvinner som er ute å fester er dessverre ingen nyhet, men det som er utrolig med denne historien er at kvinnen tilfeldigvis fanget det hele på film – og ikke skjønte det får hun så den igjen senere!

I videoen ser du kvinnen og venninnen hennes som filmer seg selv mens de danser og har det gøy. Så, helt ut av det blå, kommer det en fremmed mann bak dem og slipper en pille i glasset hennes.

Det hele skjer så fort at man går glipp av det bare man blinker, og jentene merket ingenting.

Heldigvis for henne, var glasset hennes tomt, og hun kastet det bort like etterpå – fremdeles uten å vite at hun nesten hadde blitt dopet ned av en fremmed.

Da hun så hva som nesten hadde skjedd, la hun ut videoen for å advare andre jenter om hvor raskt slike feige voldtektsmenn handler. Videoen har nå blitt delt i rekordfart over hele verden, og folk raser over det som nesten skjedde.

SE videoen selv nedenfor (og følg godt med!), og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook slik at de også blir advart!