Sykepleieren blir hånet for sin «dårlige» jobb. Men SE når hun tar til motmæle!

1002

Sykepleiere gjør en helt fantastisk jobb og fortjener virkelig å bli hyllet som de heltene de er. Men det er ikke alle som synes det samme…

For det finnes de som synes at sykesøstre er ubetydelige, og som ikke nøler med å si hva de har imot dem.

Caitlin Brassington er en sykesøster som møtte på den sistnevnte holdningen da hun støtte på en bekjent mens hun fremdeles var ikledd arbeidsuniformen sin.

Den bekjente så overrasket ut over å se Cailtlin i sykepleieruniform, men Caitlin brydde seg ikke stort over det. Men da personen sa «bare en sykepleier», som for å si at jobben hennes ikke hadde noen betydning i samfunnet, så Caitlin rødt.

Hun klarte ikke å slutte å tenke på denne fornærmelsen, og skrev et gripende innlegg på Facebook:

«Bare en sykepleier». Jeg kom akkurat hjem etter en stressende vakt på jobb, og ser veldig vanlig ut i arbeidsklærne mine. 

På vei hjem dro jeg innom butikken for å kjøpe melk, og fikk øye på en bekjent. Hun har aldri sett meg i arbeidsklærne mine før og sa at hun ikke hadde innsett at jeg ‘bare var en sykepleier’. 

Wow!

Gjennom min 18 år lange karriere har jeg hørt denne meningen mange, mange ganger, men i dag gikk det innpå meg. Er jeg bare en sykepleier?

Jeg har hjulpet barn til verden, mange av dem har trengt hjelp for å ta sine første åndedrag, og fremdeles er jeg bare en sykesøster. 

Jeg har holdt i pasienters hender og sørget for at de bevarte verdigheten sin når de tok sine siste åndedrag, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg har trøstet sørgende foreldre etter de mistet barnet sitt, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg har utført hjerte- og lungeredning på pasienter og gjenopplivet dem, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg er legenes øyne, ører, og hender med formålet om å assistere, behandle og bekjempe din sykdom, og fremdeles så er jeg bare en sykepleier. 

Jeg kan undersøke hver del av lungene til en nyfødt og komme frem til hvilken del som tar opp for lite luft, og fremdeles er jeg bare en sykesøster. 

Jeg kan opplyse pasienter, pleiere og helsearbeidere, og fremdeles så er jeg bare en sykepleier. 

Jeg støtter mine pasienter i et helsevesen som ikke alltid setter mine pasienters beste først, og fremdeles så er jeg bare en sykepleier. 

Jeg går glipp av julaften, mine barns bursdager og skolemusikaler for å jobbe og ta vare på dine kjære, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg vasker bort blod, og syr sammen sår, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg kan håndtere en hjertestans hos en nyfødt, et barn eller en voksen, og fremdeles er jeg bare en sykepleier. 

Jeg kan snakke om hvor mye adrenalin eller amiodaron basert på vekt barnet ditt trenger for å bli gjenopplivet, og fremdeles så er jeg bare en sykepleier. 

Jeg har den erfaringen og kunnskapen som har reddet menneskers liv. 

Hvis jeg bare er en sykepleier, så er jeg latterlig stolt over å være en!»

Så utrolig bra skrevet! DEL denne artikkelen hvis du er enig i at det ikke går an å kalle disse heltene for «bare» en sykepleier!