Visste du at vaskemaskinen din KRYR av bakterier? Fiks problemet nå med 1 uventet ingrediens!

82053

Noen flere enn meg som ikke kan huske sist de vasket vaskemaskinen sin? Det må vi gjøre noe med, for bare tenk på hvor mye skitt og bakterier den samler opp fra det vi vasker hver uke..!

Vi har alltid full tillit til at vaskemaskinene våre skal klare å rengjøre alt vi har av skitne klær, sure sokker, håndklær og sengetøy, men få vet at de faktisk må rengjøre vaskemaskinen ca. hver 3 måned for at den skal kunne gjøre jobben sin optimalt!

Grunnen til at jeg ikke har vasket min er to ting: 1) Jeg visste ikke at det var noe man måtte gjøre jevnlig, og 2) Jeg tippet det ville være både dyrt, tidkrevende og vanskelig å gjøre. Men der tok jeg jammen feil!

For det finnes faktisk en utrolig lett måte å vaske vaskemaskinen på, som løser problemet på null komma niks: Bare hent en oppvasktablett til oppvaskmaskinen fra kjøkkenet (en UTEN plast på). Legg tabletten i skuffen du vanligvis har vaskepulveret i, sett maskinen på en varm vask (60 grader), og kjør igang!

Verre er det faktisk ikke – og vaskemaskinen din blir skinnende ren!

Se videoen nedenfor for å se Peter Walsh demonstrere det geniale knepet på the Rachel Ray Show.

DEL dette smarte trikset med venner og familie på Facebook – de kommer til å takke deg for det!