Skogvokterne hører mystiske lyder fra vannkanten. Oppdagelsen deres får dyrevenner til å RASE!

708

En gruppe skogvoktere var ute i skogen ved Longview Lake i Kansas City når de plutselig hørte noe som fikk dem til å forandre retning. De beveget seg forsiktig nærmere lyden for å undersøke hva det var – og gjorde et grufullt funn.

Nede ved den gjørmete vannkanten i skogen sto det en hund som ulte og klynket av skrekk og fortvilelse. Grunnen? Den var fastlenket til en stor betongblokk, og kunne ikke bevege seg mer enn noen centimeter mens vannet ved siden av hunden steg sakte.

Det er uklart hvor lenge hunden hadde stått der, men når skogvokterne fant ham var han forvirret, redd og ensom, og det er tydelig at han ikke kom seg dit av seg selv. Noen forlot ham der for å dø langsomt.

Takk og lov for at skogvokterne var i området den dagen!

Den fortvilte hunden, som senere fikk navnet Deputy, ble umiddelbart kjørt til en veterinær. Tonya Hampton var med å tok imot Deputy, og sørget for at han ble overøst med varme og kjærlighet.

Men vel fremme er veterinærene forvirret over hva de finner, for det er tydelig at hunden har blitt godt tatt vare på frem til den ble forlatt. Deputy er verken mager eller skadet, og pelsen hans var pent stelt. Så man må bare lure på hva som har skjedd for at noen har bundet ham fast i gjørma i skogen for å dø redd og alene.

Heldigvis, fordi han er i såpass god form, vil det ikke ta lang tid før de kan finne et nytt, kjærlig hjem til denne nydelige hunden.

Politiet gir ikke opp saken, og leter nå etter den eller de som har utsatt Deputy for denne grusomme ugjerningen.

Tusenvis av dyrevenner har engasjert seg i saken til Deputy på sosiale medier, og er helt sjokkerte over at noen kan gjøre noe så forferdelig mot et dyr.

Jeg håper virkelig at politiet får tak i de monstrene som etterlot Deputy for å dø sakte i skogen, helt alene! SE videoen nedenfor for å få med deg hele saken, og DEL gjerne historien videre med vennene dine på Facebook for å vise at du står på dyrenes side!