«Farvel, gullet mitt.» Det siste kysset pappaen gir til datteren sin er HJERTESKJÆRENDE

1256

Livet er dessverre sjeldent som et eventyr, og selv om man tror man har møtt den rette så går man i dag ofte ifra hverandre.

Det blir vanligere og vanligere å skille seg i dagens samfunn, og selv om man i filmer holder sammen livet ut, er det ikke alltid det beste i den virkelige verden. Noen ganger er det best om man går fra hverandre heller enn å leve ulykkelig i et destruktivt forhold, som verken gjør voksne eller barn glade.

Mammaen, Sanda Alibabic, og pappaen, Senad Kardasevic, fra Slovenia har en datter sammen, men etter at Sanda møtte en ny mann ble de separert. De har nå delt foreldrerett for lille Arina på to år.

Sanda flyttet rett inn med den nye typen sin, Jakupi. Det tok ikke lang tid før Senad merket at Arina ofte hadde blåmerker når han kom for å hente henne.

Det er ikke uvanlig at barn får seg et blåmerke her og der, men det var noe som ikke stemte.. Pappaen varslet sosialtjenesten og fortalte om mistankene sine, men ingenting ble gjort.

De fant ikke noe bevis på at den lille jenta hadde blitt skadet med vilje.

Det skulle koste henne livet.

En dag når pappaen var på vei for å hente jenta si fra mammaen hennes, fikk han en grufull telefonsamtale. Mammaen hevdet at Arina hadde løpt inn i noe hjemme og skadet seg skikkelig. Hun hadde ringt etter sykebil og Arina lå nå på intensivavdelingen.

Men mammaens forklaring holdt ikke mål. Jentas skader fortalte en tydelig historie om vonde merker og brukne bein som tydelig påpekte at dette ikke var noen ulykke.

Mens legene gjorde alt i sin makt for å redde livet til den vesle jenta, dro politiet for å arrestere mammaen og Jakupi – som viste seg å ha blitt dømt tidligere for barnemishandling.

Til tross for legenes store innsats måtte Arina gi opp kampen. Hun døde to dager senere.

Pappaen hadde våket over datteren sin hvert minutt av dagene på sykehuset, og hele hans verden raste sammen når Arina tok sitt siste åndedrag.

Nå ønsker han at myndighetene skal ta anklager om barnemishandling mer alvorlig, slik at ingen andre skal måtte miste et barn på denne forferdelige måten. Ingen barn fortjener å dø slik. Spesielt surt er det siden han varslet om dette tidlig, men myndighetene enten ikke gadd å sjekke Jakupis bakgrunn eller om de så det, og bare ikke gjorde noe med det.

Alltid si ifra hvis du mistenker at et barn ikke har det bra hjemme – ikke la barnet lide alene i stillhet.

Hjelp oss med å dele denne beskjeden til til alle, slik at Arinas historie aldri gjentar seg igjen!