16. juli 2024

Hesten står på broen og nekter å flytte seg. Når bilisten kommer nærmere skjønner han HVORFOR!

Det er mange som er redde for hester, og spesielt hester som går fri. Grunnen? De er noen ufattelig store, sterke dyr, som kan gjøre mye skade hvis de føler seg truet!

Men selv om man skal være påpasselig med å nærme seg dyr man ikke kjenner (enten dette er hunder i bånd eller ville dyr), så er det én ting man også bør gjøre: Hjelpe når man ser dyr eller mennesker i nød.

Denne bilisten fikk øye på en stor hest som sto midt på en bro, og nektet å flytte seg når han kom. Han gikk ut av bilen for å undersøke saken nærmere, og skjønner plutselig hva som har skjedd – hesten har et lite føll som sitter fast i broen!

Det er tydelig at føllet har prøvd å komme seg løs lenge, og mammaen dens er nok virkelig fortvilet. Mennesket som steg utav bilen var siste håp.

Mannen går litt forsiktig frem, redd for at mammaen skal reagere når hun ser ham nærme seg føllet. I tillegg kan føllet skade seg mer om den får panikk.

Men mammaen skjønner at han ikke vil dem noe vondt. Han prøver flere ganger å løfte opp føllet, men det faller tilbake igjen gang på gang. Til slutt må mannen ta grep: Han løfter føllet helt opp, og bærer det hele veien av broen!

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!