Pappaen skulle bare passe på datteren en helg. Men etter én time kommer SKREKKBESKJEDEN

7276

Lille Cheyenne Rae Owensby er en smilende og livsglad jente fra det øyeblikket hun kommer til verden. Men så skjer det fryktelige når hun besøker pappaen.

Chayennes foreldre, Amy og James, er separerte og den lille jenta tilbringer bare annenhver helg hos pappaen sin. Men denne gangen skulle være den siste. Bare én time atter at hun leverte deres da 8-måneder gamle datter til James, får hun den grusomme beskjeden over telefon:

«Chayenne har blitt fløyet til sykehuset i helikopter, og hun puster ikke.»

Pappaen hadde grepet tak i babyen og ristet henne når hun ikke ville slutte å gråte. Styrken han brukte var nok til å knuse skallen hennes og forårsake hjerneblødninger.

«Jeg gråt og skalv. Jeg ba Gud om å redde henne og ta meg istedenfor. Når jeg kom til sykehussengen hennes var hun dekket av bandasjer, og beinet hennes var sort på grunn av en blodpropp. Så ringte telefonen min, og det var politiet: James, Cheyennes pappa, har innrømmet å ha ristet henne.

«Mannen jeg hadde elsket, min første kjærlighet, min skolekamerat, gutten jeg har kjent gjennom hele livet og delt et liv med i 10 år, hadde gjort dette mot datteren vår. Hele verdenen min falt i grus,» forteller mammaen.

Pappaen forsvarer seg med at han bare «mistet kontrollen». Han blir dømt til 20 år i fengsel. Men mens han er med politiet, fortsetter Amy å kjempe for livet til datteren. Legene forteller den fortvilte mammaen at datteren sannsynligvis ikke kommer til å overleve natten, og hvis hun gjør det, kommer hun til å tilbringe resten av sitt liv i koma.

Men så kommer mirakelet: Selv om Cheyenne nå hadde måttet fjerne halve hjernen, våkner den lille jenta opp.

I dag er Cheyenne fem år gammel, og kan snakke og bevege seg. Deler av høyre side av kroppen hennes er lammet, men den vesle jenta har ikke mistet livsgleden sin av den grunn!

Mammaen hennes skriver jevnlig innlegg på Facebook der hun oppdaterer venner og familie om hvordan det går med datteren.

Hun etterlater oss med en viktig beskjed: «Vær forsiktig med hvem du etterlater barnet ditt med!»