Veterinæren gir valpen en dødsdom og finner frem sprøyta. Da kommer sjefen løpende: «Vent!»

1213

Alle som har måttet avlive et kjæledyr vet hvor ufattelig tungt og vanskelig det er, men at det ofte ikke finnes en annen løsning. Lidelsene har blitt for store og man vet innerst inne at dette er til det beste for den firbeinte bestevennen vår – uansett hvor trist det er for oss.

Men andre ganger er det slett ikke helt nødvendig, det er bare «lettere» enn å gjøre alt arbeidet for at dyret skal bli bra igjen. Og det var nettopp det sjefen for denne veterinærpraksisen innså like før den lille valpen mistet livet…

 

Valpen Starfish hadde blitt funnet i en forlatt i en pappeske, og alle de fire beina hennes stakk ut – akkurat som en sjøstjerne.

Hun klarte ikke å gå selv, men prøvde tappert å bevege seg ved å ta «svømmetak» bortover gulvet, og det var tydelig en sterk personlighet og ekte kampvilje og livsglede i henne.

 

Likevel endte det med at veterinæren tenkte det var best å avlive henne, siden hun hadde så store problemer. Men bare sekunder før nålen ble satt i den lille valpen, kom sjefen brasende inn og bestemte at de måtte få enda en ekspert til å se på henne.

Og det forandret alt.

Den andre veterinæren kunne gi en langt mer optimistisk prognose, men som likevel ville kreve flere måneder med arbeid og opptrening. Starfish ble diagnostisert med en medfødt tilstand kalt ‘Swimmer Puppy Syndrome’, men dette kunne hun bli helt kvitt!

 

Starfish fikk flytte hjem til Leigh Anne Gray og familien hennes i San Francisco, og både hun, ektemannen og barna ble øyeblikkelig forelsket i den entusiastiske valpen. Starfish kjempet hver dag for å gå, løpe, hoppe og leke sammen med barna i familien, og hun ble bedre og sterkere for hver dag som gikk.

 

«Starfish vet ikke hva som er galt med henne. Hun bare reiser seg opp og prøver igjen!» forteller matmor Leigh Anne lykkelig til The Dodo.

 

Etter bare to måneder kunne Starfish løpe og leke som valper flest, og hun har en livsglede som smitter over på alle hun møter. Bare SE selv i videoen nedenfor!

 

DEL gjerne denne fantastiske solskinnshistorien med vennene dine på Facebook hvis hjertet ditt også smeltet av å se dette!