Ødelegger snorking nattesøvnen din? DENNE naturlige kuren redder deg!

5239

Snorking er ikke spesielt gøy for noen. Enten om du sover ved siden av noen som snorker, eller om du selv blir flau over din egne snorkelyder om nettene, skulle vi nok ønske at vi kunne slippe hele greia!

Det er svært mange ting som kan forårsake snorking: Overvekt, alkohol, tette luftveier, deformasjon på neseveggen, eller – ganske ofte – slim i nese og hals. Den gode nyheten? Den sistnevnte årsaken kan vi gjøre noe med!

Denne naturlige kuren kan bidra til å «rense opp» systemet, og de som drikker dette jevnlig kan se frem til roligere netter. Mange sverger til denne naturlige drikken, da den ikke bare har motvirker snorking, men også er supersunn og er med på å gi deg 5 om dagen!

Ingredienser:

  • 2 epler
  • 2 gulrøtter
  • 1/4 sitron
  • 1 bit ingefær

Sitroner har høyt innhold av vitamin C, som kan hjelpe med å løse opp og tynne ut slimet i nesen og rense bihulene. Ingefær bidrar til å løse opp trykket rundt bihulene og blir kvitt trykk og smerter. Epler og gulrøtter er ikke bare bra for å åpne opp nese og hals, men gir deg også bedre søvn.

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen til en deilig juice eller smoothie, og drikk det ett par timer før du går å legger deg.

Vi anbefaler selvfølgelig at du oppsøker en lege om du opplever store problemer, da det finnes gode medisinske løsninger som kan hjelpe mot snorking.

Prøv denne drikken før du går å legger deg i kveld, og se om du merker en positiv forskjell fremover!

DEL gjerne dette tipset videre med venner og familie på Facebook!