Mammaen ser på datterens oppvisning. Plutselig hopper en mann over gjerdet og løper mot jenta!

3328

9 år gamle Addie Rodriguez er en svært dedikert og dyktig cheerleader, og opptrådte for litt siden på den amerikanske fotballkampen ved Central Catholic High School.

Men underveis i opptredenen blir pappaene til jentene invitert frem, og de løfter jentene sine opp på skuldrene sine. Men vesle Addie står alene.

Pappaen til Addie jobber nemlig i militæret, og er milevis unna.

«Det knuste hjertet mitt å se datteren min stå som den eneste alene og utenfor, uten en pappa. Det er ikke bare en forelder som ikke møtte opp, han er ute å tjener landet sitt,» forteller mamma Alexis.

Men plutselig så hun at noen løp i full fart mot Addie. Det var Matthew Garcia, en eldre elev på skolen. Han så den triste jenta stå ensom, og orket ikke tanken på at hun skulle stå der fremme helt alene.

«Jeg løp ned fra sitteplassene og hoppet over gjerdet. Så løp jeg bort til henne, knelte ned og spurte: ‘Er du OK?'» forteller Matthew.

Når han skjønte hva som var galt gjorde han det eneste rette: Han løftet 9-åringen opp på skuldrene sine. Nå har videoen blitt sett over en million ganger, og tenåringsgutten blir hyllet av alle!

SE den hjertevarmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt!