Pappaen ber naboen holde babyen når han tar bilde: Så avslører han hvem han EGENTLIG er!

1400

Man hører så ofte om rasisme og fremmedfrykt, eller om mennesker som ikke klarer å leve fredelig sammen på grunn av ulike opphav, religioner eller kulturer. Men denne historien danner en motvekt til alle fordommene.

Pappaen Cody publiserte nylig et søtt bilde på Facebook av sønnen som sitter på fanget til barndomsnaboen hans, herr Chip. Men herr Chip er ikke bare noen vanlig nabo – han er selve grunnen til at Cody har kommet seg dit han er i dag.

Han skriver:

«Siden så mange av dere liker dette bildet, ville jeg gjerne forklare historien bak det. 

Milton West var min nærmeste nabo gjennom barndommen. Jeg kjente ham som herr Chip. 

Han har alltid vært der for meg, helt siden jeg var to år gammel. Det å vokse opp uten en pappa var svært vanskelig for meg, men heldigvis hadde jeg mange gode menn rundt meg – og én av dem var herr Chip. 

Han snakket alltid om verdien av utdanning, lærte meg å holde stell på hagen, lærte meg å se folk for det de egentlig er og ikke for hvordan de ser ut, han lærte meg å behandle mammaen min som en prinsesse, og uendelig mange andre livsleksjoner. 

Alt han lærte meg har hjulpet meg til å bli en bedre sønn, mann, og pappa. Jeg er så uendelig takknemlig for at han alltid har vært tilstede i livet mitt. 

 

Så, sist mai fikk jeg og kona en liten sønn, kalt Bob Wayne Shugart. Herr Chip og kona hans ble hodestups forelsket i ham så snart de så ham. De sitter barnevakt for ham når vi går ut, og vi besøker dem så ofte vi kan. 

Sist gang vi var der sa herr Chip at han gjerne ville bli kalt «POP» («Bestefar»). Han sier at Bob er barnebarnet hans, så da måtte vi finne på et navn til kona hans også, og vi landet på Lolli!

Nå sier vi alltid til sønnen vår at vi skal besøke Lolli Pop!

 

Jeg er så takknemlig for at Lolli og Pop vil være en del av min sønns liv. Jeg er sikker på at han vil bli en fantastisk sønn, mann og far hvis han også får lov til å lære fra herr Chip. 

Hver eneste dag leser jeg noe negativt om hvordan raserelasjoner er verre enn noensinne. Jeg er uenig, og håper at dette kan være et positivt og kjærlig budskap for mange. Jeg er sikker på at det finnes mange andre slike fine historier der ute.

Cody»

For en vakker historie! La dette være en påminnelse neste gang noen prøver å spre hat og fordommer basert på hudfarge, opphav, eller andre meningsløse ting!

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook for å dele dette positive budskapet!