Katten blir reddet fra døden. Senere innser veterinæren at den har et UTROLIG talent:

1530

Katten Radamenes bor i Polen, og hadde vært syk lenge da eieren kom innom veterinæren for å avlive ham. Eieren trodde at det ikke var noe mer som kunne gjøres for katten.

Men da hørte veterinæren at katten malte der den lå dødssyk på bordet, og så det som et tegn på at Radamenes hadde minst ett av sine ni liv igjen, og hun startet behandlingen hans øyeblikkelig.

På mirakuløst vis ble den svarte katten frisk, men det var ikke alt. Veterinæren oppdaget snart at Radamenes snek seg bort til andre syde dyr og la seg tett inntil dem for å trøste og kose.

Det var akkurat som om han forsto at de trengte litt ekstra nærhet og kjærlighet når de var syke.

Han viste spesielt stor omsorg for de dyrene som hadde gjennomgått alvorlige operasjoner, og kunne ligge i timevis å våke over dem.

Veterinærene ble imponerte over katten, og kunne ønske at han kunne bli der som «sykepleier» for dyrene på fulltid.

Det hadde jo vært en fantastisk idé! Katten vet jo selv hvordan det er å være syk og trenge kos og trøst, og den har gjort underverker for de andre små og store pasientene på klinikken.

Så snart sosiale medier fikk nyss om denne omsorgsfulle katten ble Radamenes hyllet av titusenvis av mennesker rundt hele verden.

Han er virkelig et bevis på at katter har stor sympati for andre, og ikke bare bryr seg om seg selv! DEL gjerne denne fine historien videre for å hylle denne omsorgsfulle katten!