Den unge kvinnen presser seg mot glasset til orangutangen. Grunnen er helt MAGISK!

1159

Darci Miller besøkte nylig en dyrehage i Indiana, USA, sammen med sin forlovede. Men da hun kom frem til orangutangen Rocky stoppet hun brått da den menneskelignende apen pekte på skulderen hennes.

Darci har store brannskader på skulderen som enda ikke er helt leget, og Rocky klarte ikke å ta øynene bort fra henne.

Rocky ser Darci dypt inn i øynene før han peker på områdene han vil se under bandasjen hennes. Han studerer brannskadene hennes med stor interesse og empati – han ser ut til å formidle at hun er sterk som overlevde en slik skade.

«Jeg overlevde en brann i 2015 og jeg har hatt oppturer og nedturer, men siden den dagen har jeg hatt det veldig bra med meg selv,» forteller Darci i etterkant av møtet med Rocky.

Forloveden hennes fanget hele møtet på film, og du kan se videoen nedenfor.

Dyr er helt utrolige, og denne orangutangen får meg virkelig til å tenke at vi har mer til felles med våre ape-slektninger enn det man først kanskje tror…

Vi mennesker ødelegger regnskogen hvor orangutangene bor, og de er en utrydningstruet art. Dette magiske møtet mellom menneske og orangutang bør minne oss på hvor viktig det er å beskytte disse fantastiske, følsomme og intelligente skapningene.

SE den nydelige videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!