Gutten havnet i KOMA etter mishandel på skolen. Så våkner han opp og hvisker 3 ord:

106945

Mobbing kan ramme mennesker i alle aldre, men det er spesielt fremtredende på skolen. Daglig må barn tåle å bli plaget både fysisk og psykisk av medelever, og denne gangen gikk det fryktelig ille.

For selv om målet er at skoledagen skal være fri for mobbing, er ikke alle trygge – historien til Henry Sembdner er et tragisk eksempel på dette.

Den 12 år gamle gutten hadde gått til det han trodde skulle bli en helt vanlig dag på Kenyon Woods Middle School i Illinois, USA, da han plutselig dultet inn i en annen elev.

Det var et uhell som kan skje alle og enhver, men istedenfor å bare gå videre, hadde denne eleven blitt rasende. Han kastet Henry så hardt han kunne ned i bakken, og begynte å slå og sparke.

12-årige Henry ble banket opp så kraftig at han fikk flere brudd i ansiktet og blødninger i hjernen.

Han ble hastet til sykehuset, og legene la ham øyeblikkelig i en kunstig koma for å beskytte hjernen hans fra ytterligere skader.

Det er grusomt å forestille seg reaksjonen til familien hans når de fikk hvite hva som hadde skjedd med gutten deres – også på et sted de trodde at han var trygg!

Hendelsen har etterlatt både familien og vennene hans i sjokk, og de tilbrakte hvert ledige minutt ved hans side på sykehuset.

Vennene hans på skolen samlet seg snart rundt han, og opprettet hashtagen #HenryStrong. Fordi Henry var en stor fan av baseballlaget Chicago Cubs, begynte klassekameratene hans å møte opp på skolen i klubbens drakt for å hedre ham, og å vise at de er imot mobbing.

Nyheten om hendelsen nådde snart ut til laget selv, og stjernespilleren deres Anthony Rizzo deklarerte sin støtte til 12-åringen. Og enda bedre, han tilbød gutten å bli med på treninger og kamper når han våknet og ble bedre!

Familien ble svært rørt over all støtten sønnen deres fikk etter hendelsen:

«Jeg er sikker på at det kommer til å vise han at det finnes folk som bryr seg. Jeg synes det er fantastisk å se hvor mange mennesker som kan slå seg sammen bare for én person,» forteller mamma Karen Sembdner til ABC News.

Samtidig viste Henry tegn til forbedring for hver dag som gikk. Og snart våknet han.

Og med pusteslangen tatt bort kunne Henry si sine første ord etter hendelsen: «Jeg er sulten!»

Det er ikke uvanlig for foreldre med 12-åringer å høre disse ordene, men for mamma Karen var det nettopp dette som gjorde det så rørende. Nå skulle hun aldri ta sin sønns stemme for gitt igjen!

Jeg er så glad for at alt gikk bra med Henry, men også så sint for at noe slikt kunne skje!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å vise alle at mobbing MÅ bli tatt på alvor!