Mannen setter seg ved et tre for å sove. Når han våkner får han SJOKK: Noe ligger inntil ham!

135248

Dolph Volker fra Sør-Afrika har lenge kjempet for å beskytte utrydningstruede dyrearter, og han har en spesiell forkjærlighet til geparder.

Disse elegante store kattedyrene har virkelig snudd livet hans på hodet. Sommeren 2014 meldte han seg som frivillig til å jobbe på The Cheetah Experience, en organisasjon som arbeider for å avle geparder, og sørge for at arten overlever. Der møter han den forsiktige 3-årige geparden Eden, som raskt knytter et tett bånd til ham.

Historien om deres første møte er helt utrolig: Dolph hadde lagt seg i skyggen under et tre for å slappe av fra den sterke sola midt på dagen. Det tok ikke lang til før han sovnet.

Der er da Eden ser sitt snitt: Den livsfarlige geparden smyger seg frem til den sovende mannen, strekker på klørne og…legger seg ned for å sove ved siden av ham!

Når Dolph våkner skjønner han snart at han ikke er alene, og blir vettskremt over å se det store kattedyret sove helt inntil siden hans. Men snart skjønner han at hun ikke vil skade ham – hun ville bare kose!

Dette blir snart et ritual for de to vennene, og etter dette skjer gang på gang, bestemmer Dolph seg for å filme opplevelsen.

For en surrealistisk opplevelse! Geparder er utrolige dyr, og er de raskeste dyrene som finnes på land.

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å spre kunnskap om disse utrolige dyrene!