Denne hjerteskjærende videoen ryster nettet: Derfor skal du ALDRI se på mobilen mens du kjører!

1042

Det er så urettferdig, grusomt og hjerteskjærende når unge liv blir revet bort for tidlig. Spesielt når det så lett kunne ha vært unngått.

Den engelske storfamilien på seks, bestående av «mine og dine barn», hadde bare vært på en liten ferietur, og var på vei hjem. De hadde måttet fordele seg i to biler, og i den ene satt 45-årige Tracey Houghton, sønnene hennes Ethan (13) og Joshua (11), og partnerens datter, Aimee Goldsmith (11), mens partneren og sønnen Jake hadde tatt den andre.

En av bilene skulle aldri fullføre turen hjem.

 

Det er kø, og begge bilene står stille på veien. Bak dem kommer en den polske lastebilsjåføren Tomasz Kroker i full fart. Musikken er på, og han prøver å bytte sang på mobilen.

Han ser ikke at trafikken har stoppet foran seg før det er for sent.

 

Hele kollisjonen er fanget på kameraer satt opp i lastebilen, og vi advarer om sterke inntrykk i videoen nedenfor fra 1:44 til 1:54. 

 

Senere på kvelden får mammaen til vesle Aimee besøk av politiet. De var der for å gi den verste beskjeden en forelder kan få:

«De sa at de beklaget… og at Aimee hadde blitt drept i en bilulykke,» forteller den gråtkvalte mammaen. Aimee elsket dyr, og ville bli veterinær når hun ble stor.

 

Pappaen til de to drepte guttene sier: «Jeg trodde den verste dagen i mitt liv var da jeg fikk beskjeden om at sønnene mine hadde blitt drept. Men nei. Den verste dagen var tre uker senere, da jeg fikk se dem hos begravelsesagenten. Døde og kalde.»

 

Et par sekunder med uoppmerksomhet var nok til å drepe en mamma og tre barn, og ødelegge livene til resten av storfamilien deres.

Sjåføren ble dømt til ti års fengsel, men det er ikke godt nok. Mammaen til Aimee forteller at hun stadig ser folk som kjører mens de ser på mobilene sine.

«Jeg blir kvalm av det,» sier hun.

Nå har hun og resten av familien gått sammen for å spre det livsviktige budskapet. De vil at alle bilførere skal se klippet av kollisjonen der Tracy, Ethan, Joshua og Aimee blir drept.  

 

Du kan se hele videoen selv nedenfor, og kollisjonen fra 1:44 til 1:54. Hjelp familien ved å DELE artikkelen på Facebook, slik at flere blir oppmerksomme på livsfaren ved å bruke mobilen mens man kjører.