De finner en sultende baby forlatt i skogen. Det politikvinnen gjør da hylles av MILLIONER

225

Eldinora fra Colombia holdt på å samle appelsiner fra skogen da hun plutselig hørte at det kom lyder fra buskene i nærheten. Hun stoppet opp for å høre bedre etter, og oppdaget det grusomme: Det hørtes ut som en gråtende baby!

Og riktig nok, når hun gikk nærmere fant hun en liten nyfødt jente liggende gjemt under løvet og kvistene på busken. Det var tydelig at babyen hadde blitt forlatt kun timer etter fødselen.

Politiet ble tilkalt, og politikvinnen Luisa Fernanda Urrea kom på plassen. Hun ble sjokkert når hun fikk se den lille jenta. Nalestrengen var der fremdeles, og hun så avmagret ut. Hun holdt på å sulte i hjel.

Da bestemte Luisa seg, som nylig selv var blitt mamma, for å gjøre noe som nå blir hyllet av mennesker over hele verden. En enkel, uselvisk og moderlig handling som viser endeløs medmenneskelighet.

Hun ammet den lille fra sitt eget bryst.

Videoen som ble lagt ut på Facebook i etterkant viser hvordan politikvinnen rolig og naturlig ammer den sultende jenta.

Over 5 millioner mennesker har sett videoen, og både menn og kvinner fra hele verden har kommentert deres støtte til Luisa, der de hyller henne for omtanken sin.

Nå blir den vesle jenta tatt vare på av The Family Welfare Institute i Colombia, og de søker en adoptivfamilie til henne. Jeg håper bare de finner noen som vil elske og ta vare på henne like godt som denne politikvinnen gjorde.

Hva som har fått en nybakt mamma til å forlate babyen sin i skogen for å dø vet vi ikke, men vi håper politiet får tak i henne.

DEL gjerne denne historien hvis du også tar av deg hatten for denne politikvinnen!