22. juni 2024

Kvinnen tror hun er gravid. Da ser legene på ultralydbildene og avslører det UTENKELIGE!

Når Joanie og Trevion møttes på videregående ble de forelsket ved første blikk, og har vært sammen siden.

Gjennom årene fikk de også fire nydelige døtre sammen, og jentene på 8, 10, 17 og 20 år er foreldrenes øyenstener. Men foreldrene ønsket seg så gjerne enda ett barn.

Så, i 2009, fikk paret en fryktelig beskjed fra legen: Joanie kunne ikke lenger få barn på grunn av en sykdom. Da gav de opp håpet om en større familie.

Men så, 7 år etter diagnosen, kommer den samme legen med en ufattelig beskjed: Joanie var gravid igjen!

Men dette var ikke noen vanlig graviditet… Senere oppdager legen at paret faktisk venter identiske trillinger! Sjansen for å få eneggede trillinger er bare 1 av 200 millioner.

Men med trillinger følger det også med ekstra komplikasjoner. Det var fare for at ikke alle av trillingene ville klare seg, og om de alle klarte seg ville Joanies liv selv være i fare.

Familien var selvfølgelig lykkelige over graviditeten, men uroen var alltid der for at noe skulle gå galt.

Heldigvis ble Joanie lagt inn på en klinikk som spesialiserte seg på risikable fødsler, så når trillingene kom tre måneder for tidlig sto alle parat til å gi dem all pleie de skulle trenge.

Joanie og Trevion, som hadde fire døtre fra før, ble nå foreldre til tre bittesmå gutter: Devon, Bryce og Miles. De var faktisk så små at de kunne bruke pappas giftering som armbånd!

Heldigvis gikk alt bra med mor og barn, selv om trillingene måtte bli på sykehuset i 10 uker etter fødselen.

Nå, 18 måneder siden disse tre små miraklene kom til verden, deler familien dette herlige bildet med verden:

For en flott familie! Jeg er utrolig lettet over at alt gikk bra med både mor og barn, og det er resten av nettet også! Reportasjen om familien har blitt sett av nesten 3 millioner mennesker på Facebook, og du kan se den selv nedenfor.

DEL den gjerne med familie og venner om du også synes denne familien fortjener alt godt!