Vakten aner ikke hva gutten har under t-skjorta. Likevel redder han LIVET hans uten å vite det!

1251

Den lille familien fra St Louis i Missouri, USA, har akkurat ankommet stadion for å se baseball med treåringen sin når de innser at de ikke har med melk til ham.

En vakt bruker masser av tid og krefter på å hjelpe dem finne noen som kan selge dem litt melk, og tror at han bare har hjulpet en stresset mamma den dagen.

Men handlingen hans kan ha reddet livet til den lille gutten den dagen. I Facebook-innlegget nedenfor forklarer mammaen hvorfor hun er så takknemlig:

«Til vakten vi møtte på baseballkampen med the Cardinals, som brukte halve kampen på å lete etter melk til sønnen min: 

Når jeg spurte deg om du visste hvor jeg kunne få tak i melk til sønnen min, forventet jeg et svar som: ‘Nei, dessverre,’ eller i beste fall noe vag informasjon. Istedenfor førte du oss gjennom flere områder som kun var for klubbens medlemmer fordi du visste om et bakeri der. Uheldigvis hadde de ikke noe melk igjen. 

Men istedenfor å gi opp, tok du oss med videre til en butikk – hvor vi dessverre heller ikke fant melk. 

Men fremdeles gav du ikke opp, og fortsatte å hjelpe oss med å lete. Endelig fant vi en smultring-sjappe som kunne selge oss melk. Mens jeg betalte fant du sugerøret sønnen min ba om, og hjalp oss hele veien tilbake til plassene våre på stadion. Og alt dette fordi du bare ville at sønnen min skulle ha det bra. 

Men det du ikke visste var hvorfor melken var så viktig for oss. Du tenkte kanskje at sønnen min var bortskjemt, eller at jeg ikke klarte å si ‘nei’ til en sta treåring. Hvis du trodde det, viste du i så fall ikke at du brydde deg noe om det. Du var helt fantastisk. 

For under t-skjorten til sønnen min skjules det et kateter og en slange til å mate ham. Du visste ikke at den lille kroppen hans dehydreres raskt, men at han ender opp på sykehuset om han drikker for mye vann. 

Og av én eller annen grunn tåler han melk best nå for tiden. Du visste ikke hvor vanskelig det har vært for oss å gå ut med ham de siste tre årene, eller hvor mye planlegging det krever. 

Gjennom de siste månedene har vi sverget at helsen hans ikke har stoppet oss fra å gjøre de tingene vi ønsker. Nettopp derfor betydde billettene til baseballkampen så mye for oss når vi fikk dem av en venn!

Du visste ikke at vi ventet på en annen operasjon like rundt hjørnet, som vil gjøre at vi må holde oss i karantene i vårt eget hus i flere måneder. Du visste ikke at en uventet telefon fra min sønns lege distraherte meg før vi forlot huset i dag, slik at jeg glemte melken hjemme. 

Du visste ikke noe av dette. Du så bare en gutt som ville ha melk og du var snill mot ham. Og jeg kan ikke takke deg nok for det.»

For et godt menneske! Dette er en person som ikke aner hvor viktig handlingen hans var, men som gjorde det med et smil likevel – slike trenger vi flere av! DEL dette med vennene dine om du er enig!