Dommerne sa at gutten ikke kunne synge. 3 år senere er han tilbake og tar PUSTEN fra alle!

1494

Det finnes de som knekker etter å ha fått kritikk, og gir opp håpet om de ikke er suksessfulle første gangen de prøver. 15 år gamle Kyle er ikke en av dem.

For tre år siden deltok Kyle Tomlinson på Britain’s Got Talent, da bare 12 år gammel. Men en av dommerne insisterte på at han ikke var god nok til å komme med videre i konkurransen, og sa at han burde skaffe seg en sanglærer.

12-åringen forlot scenen nedslått og skuffet, og alle trodde at det var det siste de skulle se fra Kyle.

Men den gang ei. For når man har en drøm, gir man ikke opp etter litt motgang. Kyle fortsatte å øve, og tre år senere var han endelig klar til å prøve igjen med sangen ‘Halleluja’.

Det ser ut som både dommerne og publikum er skeptiske til 15-åringen, ettersom at han allerede hadde blitt avvist én gang. Men når han åpner munnen få alle frysninger!

Stemmen hans høres nesten engleaktig ut, og han trollbinder alle fra første sekund. Så snart han er ferdig har både publikum og dommerne allerede reist seg opp fra setene sine for å applaudere den talentfulle gutten.

Endelig får han revansjen sin. Det er nemlig ingen ringere enn David Williams, dommeren som avviste ham for tre år siden, som roper «Jeg synes dette var skikkelig bra!» og slenger seg over gullknappen! Denne kalles ‘the Golden Buzzer’ og kan bare brukes én gang av hver dommer for å sende en deltager direkte videre i konkurransen.

Snakk om en perfekt comeback!

SE klippet nedenfor, og forbered deg på å få gåsehud! DEL det gjerne videre med vennene dine på Facebook, slik at de også kan høre den nydelige stemmen hans!