Mammaen ble lei av at sønnen aldri svarte når hun ringte. Løsningen hennes er GENIAL!

2346

Du kjenner deg kanskje igjen i situasjonen: Du ringer og sender meldinger, men tenåringene din gidder ikke å svare. De er «opptatt» med å spille spill, chatte med venner eller noe annet, og alt du vil vite er om de har det bra.

Denne mammaen fra USA hadde sett seg lei på at sønnen ignorerte henne når hun ringte, og bestemte seg for å gjøre noe drastisk.

Hun satt seg ned foran dataen, og skrev inn «Hvordan lage en app». Dette ledet henne til å lage en egen app som hjelper andre i hennes situasjon – foreldre som bare ønsker at ungene skal svare når de ringer.

Hun designet appen kalt «Ignore no more», som låser sønnens telefon når han han gjentatte ganger ikke svarer på oppringninger eller SMSer.

Han får kun opp en liste med sine foreldres telefonnumre, og må ringe en av dem for å få passordet som vil låse opp resten av mobilen hans.

Sønnens reaksjon?

«Jeg synes det er en bra idé… men for andre tenåringer – ikke for meg!»

Litt av en genistrek fra denne mammaen, eller hva? Dette er jo selvfølgelig en litt ekstrem løsning, men vi må bare si oss imponerte over hvor oppfinnsom hun var!

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine hvis du også ble imponert av oppfinnsomheten til denne mammaen!