Surferne ser skyggene nærme seg, og padler for livet. Det neste øyeblikket vil de ALDRI glemme!

1817

Folk som er ute i fri natur støter ofte på opplevelser andre bare kan drømme om. Fjellklatrere, turgåere, og seilere vet godt at de når som helst kan møte en situasjon som kan forandre livet deres for alltid. Det disse surferne opplever ved kysten av Dunedin i New Zealand, er noe de kommer til å fortelle barnebarna sine om.

Sam Todd og Craig Latta er noen ekte heldiggriser, fordi slike møter med hval på åpen sjø er få. De to surferne fikk først sjokk og prøvde å padle seg vekk fra de gigantiske dyrene på rundt 60 tonn – hver!

Men snart skjønte de at dette var vennlige kjemper: De var harmoniske og nysgjerrige på disse menneskene ute på havet, og svømte for å sjekke dem ut. Snart hadde de fått tilfredsstilt nysgjerrigheten sin, og svømte videre.

SE den utrolige videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine!