Hver dag serverer hun den gretne gamle mannen med et smil. Når han dør får hun sitt livs SJOKK!

3142

Det var ingen som likte Walter «Buck» Swords på restauranten Luby’s i Brownsville, Texas. Og alle unngikk ham som pesten, unntatt én tålmodig servitrise. Det satt han mer pris på enn han kunne uttrykke i ord.

Den 89 år gamle veteranen som kjempet under 2. verdenskrig var absolutt ingen hyggelig gjest på restauranten. Han var svært kresen på maten, forlangte alt mulig ekstra, kjeftet og slengte gjerne stygge banneord etter de stakkars servitrisene som bare ville gjøre jobben sin.

Snart var det ingen som orket å ta seg av den sure gamle mannen – unntatt Melina Salazar. Hun var tålmodig, forståelsesfull, og tok all kjeftingen hans med godt mot og et smil.

Hun serverte ham måltidene nøyaktig slik han ønsket, og ble aldri irritert på ham, selv når han var direkte frekk eller plagsom mot henne.

Han kom dit nesten hver dag, og hun var alltid den som serverte ham – ingen av de andre ville.

Men en dag sluttet han plutselig å komme, noe Melina synes var merkelig. Men når hun leste avisen noen dager senere skjønte hun hvorfor: Krigsveteranen hadde dødd.

Men det hun ikke visste var at hun var den eneste som hadde vist den gamle mannen noen form for omtanke og vennlighet i hans siste dager på jorden. Dette satte han mer pris på enn hun kunne ane, men noen dager før jul skulle hun finne ut av hvor mye han satt pris på smilene hennes.

Det skulle vise seg at Walter hadde etterlatt Melina nesten alt han hadde: 50 000 dollar (nesten 400 000kr) og en bil!

Melina kunne knapt tro sine egne øyne, men det er i grunn lett å forstå: Det koster så lite å være snill, og for den gamle mannen var hun et lyspunkt i hverdagen.

I videoen nedenfor kan du se intervjuet med Melina og høre hele den utrolige historien. DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du synes Melina fortjente alt hun fikk!