Matmor får SJOKK når hun kommer ut til hunden – oppdager at den har reddet et liv over natten!

1441

Australia er vel kanskje det minst kjedelige landet i verden, og det er aldri godt å si hvilket dyr som kan ende opp i eller utenfor hjemmet ditt. 45-årige Kerry McKinnon fikk i hvert fall sjokk da hun fikk se hva som hadde bestemt seg for å søke trøst hos hunden hennes over natten.

Kerry er eieren til Asha, en golden retriever som elsker å sove ute om nettene. Asha har nemlig en god og varm pels, som gjør at hun nyter de kaldere nettene der hun kan ligge ute og slappe av i ned mot 5 grader, men det er ikke alle som er like heldige med pelskåpen som henne.

«Det var ganske tidlig på morgenen da mannen min ropte at jeg måtte komme å se noe,» forteller hun.

Kerry skjønte ikke bæret av hva mannen snakket om før hun så det selv:

 

En bitteliten koalababy hadde klatret opp på ryggen hennes og koste seg i den varme pelsen!

 

«Jeg bare brøt ut i latter. (…) Hun kikket stadig tilbake på koalaen, men hun prøvde ikke få ham av henne eller noe. Hun synes det var helt greit å la ham kose seg inntil henne.»

 

Det er et mysterium hvordan den lille koalaen endte opp sovende på Asha den natten, men den mest sannsynlige forklaringen er at koalaen ble separert fra mammaen sin og ikke visste hva den skulle gjøre. Kerry tror at den må ha sett hundene sove på terrassen og bestemt seg for å søke ly og trøst i den varme pelsen til Asha.

 

«Asha reddet definitivt livet dens ved å holde ham varm. Han ville ha dødd der ute helt alene i den kalde natten. Den stakkars skapningen kunne ha blitt tatt av en rev eller noe også,» forteller hun.

Den lille koalaen hadde IKKE lyst til å slippe taket i snille Asha, men Kerry fikk omsider tatt ham med seg til en veterinær som sjekket at alt var ok før den ble tatt med til en lokal koalaekspert. Der skal den være frem til det er trygt å slippe den ut i det fri igjen.

 

Hunder har virkelig et unikt instinkt til å beskytte andre, og den lille koalaen kunne ikke ha funnet en bedre «reservemamma» enn Asha.

 

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener at Asha har et stort hjerte!