Orangutangen ser en liten baby gjennom glasset. Reaksjonen? Jeg SMELTER!

691

Å dra på familietur til dyreparken er en fantastisk opplevelse for både store og små – men det ser også ut til at det kan være litt av en opplevelse for det lokale dyrelivet også!

Det er alltid like spennende og morsomt å se barnas reaksjoner når de får øye på et dyr de aldri har sett før. De presser nesen helt opptil glasset, øynene blir store som tallerkener, og de smiler peker og ler. Aller helst vil de jo gjerne inn til dyrene for å kose og leke, og det ser ut som om dyrene tenker akkurat det samme!

Denne store dyreparken, Denver Zoo, har en fantastisk kjærlig og intelligent orangutang boende hos dem. Men denne dagens skulle by på en herlig overraskelse for de besøkende.

En nybakt mamma gikk helt frem til glasset med den lille babyen sin. Hun ville at babyen skulle få se litt nærmere på det vakre dyret, men hadde ingen aning om at den kom til å reagere som den gjorde.

 

Orangutangen fikk snart øye på babyen, og svingte seg frem for å se nærmere på den lille gutten. Den svingte seg litt frem og tilbake, før den plutselig plasserte et ømt kyss på glasset som skilte den fra babyen.

Flere ganger kommer den helt bort for å kysse kjærlig på glasset foran babyen, og snart prøver den å dele maten sin med den lille skapningen på andre siden av glasset!

Orangutanger er kjent for å vise kjærlighet til de som besøker dem, og er svært menneske-lignende. Dette er faktisk bare altfor søtt!

SE det herlige møtet i videoen nedenfor, og DEL gjerne historien videre med vennene dine på Facebook hvis du også smeltet av å se dette!