Pappaen spør kakaduen om hvordan dagen hans var. Svaret han får fanges HELDIGVIS på kamera!

2845

Du kjenner følelsen: Etter en lang dag er det eneste du har lyst til å slenge på deg kosebuksa og slappe av i godstolen foran TVen – og gjerne dele opplevelsene dine for den dagen med noen du er gald i. Kakaduen Maxwell viser oss at også dyr liker å reflektere over opp- og nedturer som har skjedd iløpet av dagen!

Når familiefaren kommer hjem fra jobb finner han kakaduen Maxwell i et litt dårlig humør. Pappaen spør om hvordan dagen hans har vært – og da strømmer bare ordene ut av den smarte fuglen!

Det er ikke så lett å forstå hva han sier, men pappaen skjønner at barna hans har fortalt Max noen historier som kan få ham til å havne i trøbbel med pappa hvis han gjentar dem, og de to prater og prater. Det er rett og slett helt fascinerende å se på!

Etter en stund begynner Max å herme mer etter pappaens stemme også, så det blir litt som å høre et ekko av pappaen!

SE hele den utrolige samtalen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!