Huskyen er nærmest bare et skjelett når han finner henne. Men se den UTROLIGE forvandlingen:

1288

Bali er en nydelig plass og et svært populært ferieparadis, men ikke alle lever like godt på den idylliske øya. Syke, underernærte løshunder er dessverre et vanlig syn der, og svært få av dem blir reddet. Heldigvis, er hunden Hope en av de heldige.

For selv om det ikke finnes store midlene til å sette opp flere kenneler på øya enda, har snille dyreelskere tatt saken i egne hender. 26-årige Rico Soegiarto er en av de som ikke orket å se disse dyrene lide lenger.

Det hele skjedde en dag han var på vei hjem fra jobben. Han så en skjelettaktig skikkelse ved veikanten, og han skjønte med én gang at han ikke kunne forlate det stakkars dyret til skjebnen.

Hunden hadde mistet all pelsen på enkelte steder, og hun var så tynn at han kunne se hvert eneste bein i kroppen hennes. Han trodde først at det var for sent for den radmagre tispa, men så så han inn i de krystallblå øynene hennes, og så bare én ting: Håp.

Han gav henne derfor navnet Hope, og tok henne forsiktig i armene for å ta henne med til veterinæren.

Etter mangfoldige besøk og behandlinger hos veterinæren, kombinert med masse mat, omsorg og kjærlighet hjemme, begynte Hope snart å bli bedre.

Det skulle snart vise seg at hun var en strålende vakker husky, og hun har helst lyst å tilbringe hvert eneste minutt av dagen sammen med livredderen sin, Rico.

Rico hadde allerede fire hunder fra før av, og de gjør alle sitt beste for at Hope skal føle seg som en del av flokken med masse kos og lek.

I dag er den blåøyde skjønnheten som et helt nytt dyr enn det døende skjelettet Rico fant på vei hjem fra jobb – og hun er den mest takknemlige og kjærlige hunden han noen gang har møtt!

For en forvandling! Hope var heldig som møtte på en så snill og god mann som Rico, og de to er heldige som har hverandre. Rico er ekte helt, og et forbilde for oss alle!