Den 1-årige jenta blir HATET på nettet – på grunn av utseendet

332

Den vesle jenta Batya er en ekte fighter, og har allerede fra første stund kjempet for å overleve. Foreldrene hennes, Naffi og Racheli Goldman, elsker henne over alt på jord, men noen kjærlighet eller vennlighet fra fremmede får hun ikke.

Grunnen?

Utseendet hennes.

Instagram/helpbatya

 

Batya ble født med ryggmargsbrokk, Pfeiffers syndrom og Antley-Bixlers syndrom, i tillegg til at hun er døv, blind og trenger hjelp til å puste. Og på grunn av det må hun og foreldrene hennes tåle hat, mobbing og trusler på sosiale medier.

Før hun ble født advarte legene foreldrene om at den lille jenta ikke ville overleve graviditeten, men mot alle odds klarte hun seg. Men kampen ville aldri være helt over:

«Hun hadde et større hode enn normalt og øynene hennes sto ut. Vi så øyeblikkelig at ryggraden hennes ikke var rett. Vi skjønte at fremtiden skulle bli svært vanskelig for oss,» forteller pappaen Naffi Goldman.

Men jentas mange problemer la ingen demper på kjærligheten foreldrene følte for henne. Derfor fikk de sjokk når de opplevde så mye hat fra fremmede på sosiale medier.

Instagram/helpbatya

 

«Monster!» er et ord som stadig går igjen, og noen går så langt som å spørre hvorfor hun i det hele tatt får lov til å leve:

«Tror dere virkelig at det er rett å holde denne skapningen i live?»

Foreldrene ble helt forskrekket av de grusomme og hatefulle reaksjonene fremmede mennesker hadde på bildene av datteren:

«Vi trodde ikke det fantes slike mennesker. De sier vi burde ha drept henne. Tingene de sier er grusomme, det har knust oss,» forteller pappaen, ifølge britiske Daily Mail.

Instagram/helpbatya

 

Hvordan kan fremmede mennesker være så hatefulle? Ingen burde være nødt til å høre at barnet deres ser ut som et «monster» eller bli kritisert for å være i live mot alle odds! DEL hvis du er enig!