Legen sa at hun bare fant opp smerten: Da viser det seg at hun hadde magen full av KREFTSVULSTER

1111

Det kan være svært vondt og vanskelig å være syk, og særlig hvis man føler at man ikke blir tatt på alvor. Det var nettopp dette som kunne ha kostet 23 år gamle Georgia McLennan livet.

23-åringen kunne ved første øyekast se ut til å ha alt hun ønsket seg i livet. Hun studerte for å nå sitt livslange mål om å bli sykepleier, og hun har mange nære venner. Men så skjedde det.

 

På nyttårsaften 2016/2017 fikk hun plutselig ufattelig sterke smerter i magen – det var så ille at det føltes som om noen hadde skutt henne.

Dette varte i flere måneder mens hun gikk fra lege til lege for å få hjelp. Hun forklarte at hun hadde store smerter, følte seg oppblåst og at det nesten kjentes ut som om hun var gravid.

Men dessverre tok ikke legene henne alvorlig nok. Én av dem skrev ut en resept på medisiner for magesår, mens en annen mente at hun bare innbilte seg smertene.

Det var ikke før i slutten av mai 2017 at hun endelig klarte å få en time til å ta røntgen – da ble det øyeblikkelig klart at unge Georgia var dødssyk og at tilstanden hennes var svært kritisk.

Hele magen til 23-åringen var nemlig fylt med kreftsvulster. Legene trodde ikke at Georgia ville overleve gjennom helgen engang.

Hun ble øyeblikkelig satt på en aggressiv behandling med kjemoterapi, og dette ble fulgt opp med rygginjeksjoner.

 

Heldigvis overlevde Georgia, og snart begynte hun faktisk å bli bedre!

 

I dag er hun fantastisk nok helt kreftfri, og svulstene er borte. Nå har hun nok en gang bare ett mål for øyet: å ta opp sykepleierstudiene igjen!

«Jeg tror jeg kan tilby mennesker en viktig støtte, siden jeg forstår hva de går gjennom,» forteller hun.

 

Det er grusomt at hun ikke ble trodd og tatt på alvor før det nesten var for sent, og i en så ung alder! Det er helt fantastisk at hun ble frisk igjen, og at hun nå ønsker å hjelpe andre i samme situasjon. DEL gjerne denne viktige historien med vennene dine på Facebook hvis du også heier på Georgia!