2-åringen danser ballett sammen med de eldre barna: SE henne når musikken bytter tempo!

1160

Kjærlighet for musikk og dans er ofte noe som er medfødt, og det er ingen øvre eller nedre aldersgrense for å nyte dette.  For noen kommer dessuten rytme helt naturlig, og det kan være begynnelsen på en lang karriere innenfor dans.

Men for å bli ballettdanser må man ha mer enn bare lidenskap og rytme. Disiplin, styrke, hukommelse og fleksibilitet er bare noen av de tingene man trenger for å kunne lykkes, og man skal gjerne begynne svært tidlig med treningen – slik som denne 2-årige jenta!

Denne vesle jenta er i en klasse sammen med mange eldre barn, og det ser ut som om de driver med oppvarmingen i videoen nedenfor.

Men for minstejenta i gruppa blir dette for tørt, og hun vil ingenting annet enn å slippe seg løs til musikken – det kribler i kroppen!

SE denne kule jenta i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!