Sovende prinsesse: Denne kunstneren maler de VAKRESTE kunstverkene fra surfebrettet sitt!

146

Alle gateartister har sin egen stil, signatur og metode. Men viktigst av alt er kanskje at istedenfor å gjemme bort kunstverkene sine i i små gallerier der de kan overprise kunsten sin, så gjør de kunsten tilgjengelig for alle og enhver – rett ute i et åpne.

Denne artisten heter Sean Yoro, men er kjent som HULA, og han har sin egen helt spesielle stil som gjør kunsten hans unik – og så utrolig vakker:

 

Han maler mange av kunstverkene sine langs vannkanten, for det meste kvinner, med oljefarger. Han står og balanserer på et såkalt ‘Stand Up Paddle Board’, og maleriene hans ser ut som bilder fra vakre eventyr.

 

Nedenfor kan du se noen av de nydelige kunstverkene hans:

 

Gateartister blir ofte forbundet med tomme spraybokser, søl og hærverk, men HULA bruker maling og børster, som en tradisjonell malekunstner.

 

Han maler kvinnene som om de går i ett med vannet i ren harmoni.

 

Det ser nesten ut som om de reiser seg fra dypet – kanskje de er havfruer eller gudinner?

 

Kunstverkene hans er spredt rundt hele verden, og han finner lerretene sine over alt.

 

Forlatte, kjedelige, grå vegger får plutselig helt nytt liv etter at han har vært der. Og er ikke det meningen med en god kunstner? At han kan gjøre noe stygt til noe vakkert?

 

Disse maleriene er bare helt magiske, og jeg elsker at de er tilgjengelige for alle og enhver! DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også synes kunsten hans fortjener oppmerksomhet!