Bildet av politimannen som sover deles over hele verden. Det er det en HELT spesiell grunn til!

1345

Orkanen Irma har skapt store ødeleggelser i Karibien og Florida, og redningsarbeidere jobber døgnet rundt for å redde liv.

Bildet viser politimannen Kenneth Somma og politihunden Eddie som ligger utslitt etter enda et 12-timers skift, og tar seg bare en kort høneblund før de skal ut igjen. Politimannen holder hundens pote i hånden.

Dette rørende bildet viser ikke bare hvor sterkt båndet er mellom menneske og hund, men demonstrerer også hvor dedikerte redningsarbeiderne er. På Twitter skrives det: «Pass på dere selv, dere er helter!» og «Tusen takk for alt dere gjør!».

Dette er virkelig et rørende bilde, som viser hvordan mennesker og dyr sliter seg selv helt ut for å hjelpe andre i ufattelig vanskelige situasjoner. DEL gjerne bildet for å hylle alle redningsarbeidere dom gjør verden litt tryggere!