Barnehage-jenta synger ut på bussen: Det bussjåføren gjør da får hele nettet til å SMELTE

3064

Barn er så vidunderlige i at de ikke bryr seg om hva andre tenker om dem: De gjør det som gjør dem glad, og de er ikke redde for å skille seg ut. Men denne vesle jenta hadde ingen anelse om at hun skulle bli verdenskjent over natta etter dette stuntet på bussen!

Det var på en helt vanlig busstur i Stockholm at den lille jenta plutselig begynte å synge – høyt. Sangen heter Tomtarnas julnatt, og hun har kanskje lært den i barnehagen og fant ut at hun ville synge litt for å underholde seg selv.

Bare det er søtt nok i seg selv, men grunnen til at videoen i skrivende stund har blitt sett over hele verden (og har gått viralt i Tyskland!) er hva bussjåføren gjør når han hører henne synge:

Han tar opp mikrofonen og begynner å synge med!

Ikke bare blir jenta overlykkelig og synger enda høyere, men du kan se gleden som sprer seg i ansiktene på alle passasjerene som sitter på bussen!

Julegleden kom tidlig til Sverige i år, så skru opp lyden og SE videoen selv nedenfor! DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var fint gjort av bussjåføren!