Gutten dumper valpen utenfor skolen: Lappen han skiver er HJERTESKJÆRENDE

984

Det nærmer seg jul, og hvert år er det hundrevis av barn som endelig får det de har ønsket seg mest: en valp!

Men dette er noe foreldre bør være forsiktige med. For uansett hvor mye barna lover at de skal ta vare på den, gå turer med den, mate den, gi den vann og rengjøre etter den, så er det dessverre altfor ofte at de ikke gjør det.

Rådet er derfor enkelt: hvis du ikke er klar for å ta vare på en hund selv, ikke skaff en!

Det var sent en desemberkveld da vaktmesteren på skolen hørte noen banke på døren til skolens hovedinngang.

Han kikket ut vinduet, men fikk kun sett ryggen til en liten gutt som løp sin vei.

Forundret åpnet han opp døra, og fikk øye på en pappeske. Oppi den lå det en liten valp, og det var en lapp tapet til utsiden av esken.

Facebook/Detroit Pit Crew Dog Rescue

 

Der sto det: 

«Unnskyld, den hadde ikke et hjem og den var kald, så jeg gir den til deg. Vær så snill, finn et godt hjem til den. Takk.»

Facebook/Detroit Pit Crew Dog Rescue

 

Vaktmesteren ble rørt av lappen, og bestemte seg øyeblikkelig for å hjelpe den lille valpen. Han visste at det var en lærer på skolen som elsket hunder, og han bestemte seg for å ringe til henne.

Hun sa heldigvis ja til å komme å hente valpen, men hun kunne ikke beholde den selv. Hun tok hunden med hjem og gav den navnet Snowflake. Deretter ringte hun til Detroit Pit Crew Dog Rescue, som tok Snowflake med seg til en veterinær og fikk den sjekket og vaksinert.

Facebook/Detroit Pit Crew Dog Rescue

 

 

Så, den 21 desember 2017 fikk endelig Snowflake et nytt, kjærlig hjem – og det like før jul! Denne familien hadde en hund fra før, og de visste godt hva de gikk til når de tok til seg lille Snowflake.

Facebook/Detroit Pit Crew Dog Rescue

 

Snowflake elsker sin nye familie, og ble øyeblikkelig bestevenner med den gamle hunden deres.

Facebook/Detroit Pit Crew Dog Rescue

 

Det er et ekte julemirakel at den lille gutten fant ham tidsnok til å redde ham, og han viste klokhet i å gi den til en ansvarlig voksen som ville kunne finne et godt hjem til den! DEL denne historien med vennene dine hvis du også ville ha gjort det rette for å hjelpe valpen!